28 de maig 2008

Especial Eurovisió!

Què en penseu sobre aquest festival? I del Chikilicuatre?

Quina és la cançó que us va agradar més?

Escolteu el desè programa del Fet a Mida... I deixeu-nos els vostres comentaris!

5 comentaris:

Àlex Gómez Ribera ha dit...

Normalment sempre vull que Espanya quedi última. Però aquest any tenia els meus dubtes, preferia que Espanya quedés en bona posició tot fent el rídicul.

Sigui com sigui és igual el que hi facis. Com si presentesis un gall d'indi, un chiquiliquatre, un radiocassette amb el volum alt o una canço fantàstica i elaborada acaba pesant l'amiguimisme o la simpatia política entre països. Eurovisió és un festival diplomàtic. I Andorra o Portugal fan el mateix amb Espanya. Per cert, el patinador que actuava amb el cantant rus era un punt friki també, no se que hi pintava.

Felicitats pel programa!

Àlex

Àlex Gómez Ribera ha dit...

Oh! Faig un altre comentari especial per a canço de "Jugarem a estimar-nos" , ja no m'en recordava! Crec que estava molt bé aquesta canço, a mi m'agradava molt! La primera que, com sempre, no va passar.

Àlex

Anònim ha dit...

Hola a tots!!! Doncs la veritat, és que el festival d'eurovisió va estar bastant bé; van actuar cantants molt bons que com sempre es van quedar a les portes. Ara la nota depriment la va donar Espanya i Bòsnia-Herzegovina jeje!!! encara no ens podem queixar que vam quedar al lloc número 16, masses punts i tot ens van donar. A mi hem va agradar Grècia, Armenia i Romania. Petons a tots!!!

Anònim ha dit...

Per cert, sóc la Mercè que m'he deixat descriure el nom. Aix... quin cap!!!

Oriol Puig ha dit...

La millor cançó, la de França. La millor posada en escena, Ucraïna. El que estava més bo, el que va guanyar xD.