10 de juny 2008

Rafa Martinez al Fet a Mida!

Si, ho heu llegit be! El jugador del Ricoh, Rafa Martinez, serà amb nosaltres el pròxim dilluns dia 16. Ha estat un dels pilars que han permès que l'equip de bàsquetbol de Manresa conseguís la permanència a l'ACB gràcies al seu joc encertat. S'ha posat el públic a la butxaca de mica en mica i ha acabat sent el jugador amb més renom. Ara, el que ha estat el capità de l'equip, és l'objectiu de fitxatge pels primers equips nacionals.
Aquest dilluns li demanarem detalls del seu destí, li preguntarem com va viure l'experència de ser nombrat per segon any consecutiu "Esportista Manresà" a la nit de l'esportista i sabrem més d'ell com a jugador i com a persona.

Tens alguna pregunta que li vulguis formular al Rafa? Doncs només has de deixar un comentari al blog o trucar, el mateix dia del programa (recordeu, cada dilluns de 7 i mitja a 9) al número 93 837 17 53.

No perdis la oportunitat de parlar amb un dels millors jugadors del panorama de l'ACB!

Us esperem dilluns!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

wow!! quin nivell!!

dons jo volia saber quin ha estat el millor moment que ha viscut en la seva etapa com a jugador de bàsquet i quin dins del ricoh!

i b, desitjar-li molta sort ara q marxa i molts petons!!

Bet.

Anònim ha dit...

Com smpre vaig a destajuuu!

Us felicitu x haver portat akes noii tan guapu i bon jugador ( dic guapu x no dir tremnduuuuuuuuuuu) xD

Muuuaa
Annusky

Anònim ha dit...

Hola a tots!!! Doncs jo també felicito a l'equip del Fet a mida, per haver portat el Rafa Martínez; perquè a part de guapo, és bona persona, simpàtic, familiar, i com no un magnífic professional. M'ha encantat coneixe't Rafa; espero que tinguis molta sort en tots els projectes que realitzis d'aquí en endavant!

Mercè.